perjantai 3. syyskuuta 2010

Casa Mexicana, San Francisco, 6.7

MANU: Aika tyypillinen tilanne matkoilla ollessa.

On jo myöhä, vaeltelemme päämäärättömästi Castron homoparatiisin suunnalla. Nälkäkin olisi, mutta tuskin mikään on enää auki. Kello lähenee puoltäyötä, eikä San Francisco ole mikään ympärivuorokautinen New York.

Melko varma voi olla, että mitään ei löydä. Paitsi nyt! Casa Mexicana on pikkuinen, hiukan baarimainen pikaruokapaikka, joka sisältä paljastuu itse asiassa tilavaksi ja seinämaalauksineen viihtyisästi. Vaikka kyse on perus-burrito –mestasta, vegaanisia annoksia on enemmän kuin yksi. Esimerkiksi Huevos rancherosista saisi kiehtovan kuuloisen tofu rancheros –version.

Me otamme kuitenkin burritot, taas kerran. Maukasta on, papuja on paljon, vihreää riittävästi. Parasta on kuitenkin, että salaatit ja kastikkeet ovat erillisellä sivupöydällä! Sieltä voi salsoja ja guacamolejakin mättää lautaselleen niin paljon kuin kehtaa, ja minähän kehtaan.

Corona vielä kyytipojaksi. Noin.

Olemme reissussamme usein aika tarkasti suunnitelleet missä syömme. Casa Mexicanalle kuitenkin Paras spontaanisti valittu ravintola –pokaali, ainakin minulta.

Kertoisin mieluusti, miten myöhään tämä on auki, mutta Google ei sano asiasta mitään. Kotisivuakaan näillä ei ole.

Suositellaanko vegaaneille: Kyllä
180 Church Street, San Francisco, CA 94114
(between Reservoir St & Market St)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti