sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Bistro Artesana, Helsinki, 26.9.

MANU: Höh. Ei tämän näin pitänyt mennä.

Sörnäisten uudesta vegaanibistrosta on kuultu jo kehuja, ja tottahan se halutaan testata ensitilassa. Sunnuntaibrunssi sopii elokuvafestivaaliaikatauluumme hyvin ja kiihkomme vain kasvaa kun luemme netistä, että tänään brunssin teemana on

”Ameriikansuomalaiset, eli perinteisen Brunssin antimia suomalaisilla raaka-aineilla valmistettuna
Tarjoamme noutopöydästä muffineja, vohveleita, salaatteja, voisarvia, briosseja, hedelmiä ja jälkiruokaa. Mukaan mahdutamme myös raakasuklaata ja elävän ravinnon kakkua!”

Miten hyvältä tuo kuulostaakaan!

Artesana on sunnuntaisin auki neljään saakka. Saavumme sydämet sykkien ovelle kello 14.30. Paikka näyttää viihtyisältä, ja ilahduttavan suositulta.

Mutta sitten: ”valitettavasti meillä ei oikein ole enää mitään.”

Mitä tämä nyt on? Sulkemisaika ei ole vielä lähelläkään, ja ruokaa ei enää saa?? Pettymykseni on raivokohtauksen rajamailla. En käsitä tällaista. Miksei saa? Miksette tee lisää? Haluan ruokaa!

Poistumme syömään muualle.

Iltaan asti mietittyänikään en pysty antamaan sympatiapisteitä paikan luomuvegaanilinjasta, jos sieltä ei saa ostaa ruokaa sen aukioloaikana. Saatan hyvin olla urbaani, itsekeskeinen, pikkujutuista nillittävä hedonisti ja tärkeilevä ravintolabloggaaja, mutta minusta ravintola ei voi toimia näin.

Enpä tiedä koska tulee kokeiltua uudestaan. Varmaan joskus tässä kumminkin.

Suositellaanko vegaaneille: Olen varma, että ruoka on hyvää. Tämän nimenomaisen kokemuksen perusteella ei suositella sulkemisajan vähänkään häämöttäessä. Mutta testaamme uudestaan.
Kulmavuorenkatu 2
00500 Helsinki
Ma-pe 10.30 – 15.30
Su 11-16
http://www.bistro-artesana.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti