sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Nan hai, 30.5.

Manu: Muutto on kohta edessä. Vanha koti on kaaoksessa, ruokaa ei todellakaan jaksa tehdä. On sunnuntai ja käy ilmi ettei Munkkiniemen puistotien uusi sushimesta ole näin pyhäisin auki. Siinä teille Munkkiniemeä, se jää nyt testaamatta sitten.

Mutta ei sen väliä. Nan hain kiinalainen käy hyvin. Ja siis tässä ruoassahan ei nyt ole mitään muuta kummallista kuin alkudrinkiksi tilaamani Koskenkorvan taskulämpimyys: samaa peruskiinalaista kuin kaikkialla, tosin wokkaus on tehty huolella, eli vihanekset ovat sopivan rapeita.

Nan haita suositellaan kuitenkin ainutlaatuisen miljöön vuoksi, ihan kenelle vain. Jos Aki Kaurismäki omistaisi kiinalaisen ravintolan, se olisi tällainen. Paikka on vanhahtavan tyylikäs tuulahdus vuosikymmenten takaa. Likainen, mutta elegantti keltainen hallitsee.

Sivupöydissä nuokkuu sympaattisen hiljaisia alkoholisteja, kuten aiemmallakin visiitillä. Tällä kerralla ruokailua terrorisoi erilliseltä baarin puolelta kantautuvan remontin ääni, mutta tuohan ei ikuisesti kestä. Ihana paikka.

Suositellaanko vegaaneille: Kyllä
Huopalahdentie 13, 00330 Helsinki
ma-pe 11-24
la-su 12-24

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti