lauantai 11. syyskuuta 2010

Jhanjay, Seattle, 9.7.

MANU: Jullen seattlelainen ystäväpariskunta haluaisi viedä meidät illalliselle joko Cafe Floraan tai Plum Bistroon. Kuinka ollakaan, olemme ehtineet 24 Seattlessa viettämämme tunnin aikana syödä jo molemmissa (jutut tulossa piakkoin). Kiitos Veg News!

Onneksi he tietävät paljon hyviä ravintoloita. Kaupungin pohjoispuolelta löytyy huippuviihtyisä thai-paikka, joka on kaiken lisäksi kokonaan vegetaarinen. Sanomattakin on selvää, että listalla on roimasti vegaaniherkkuja – ja senkin mikä ei vegaanista ole, saa sellaiseksi helposti tuunattua.

On kivaa syödä thai-ruokaa kerrankin ilman pelkoa, että sekaan sujautetaan katkaraputahnaa.

Nytkin parhaiten jää kuitenkin mieleen alkuruoka. Lotuskukan varresta tehdyt ”ranskanperunat” ovat aivan huikea oivallus, rapeaa, rasvaista ja paljon oikeaa ranskanperunaa monipuolisemmin maistuvia. Maussa on makeutta, mutta jälkimaussa hiukan katkeruutta. Upeaa.

Hyväksi tiedetyn Fish Tale Pale Alen rinnalle otan pääruoakseni thai-vakkareihin kuuluvan punaisen curryn. Se on oikein hyvä, tuskin kuitenkaan poikkeuksellinen. Sopivan tulista iltaruokaa kyllä, ja sitruunaruohon lehdissä ei todellakaan ole pihtailtu.

Kerrassaan hyvä kokemus hienossa seurassa, tämäkin.

1718 North 45th Street, Seattle, WA 98103
(Between Densford & Wallingford)
Ma-pe 11-22
La-su 12-22
Suositellaanko vegaaneille: Toki
http://www.jhanjay.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti