sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Wrong Noodle Bar, 13.4

MANU: Wrongin nuudelisapuskat ovat ihan tervetullut lisä Helsingin pikaruokaskeneen ja tunnelmakin on Yliopistonkadun ravintolassa ollut joka kerralla kaikessa kiireisessä hälinässään jotenkin välittömän miellyttävä.

Eläinoikeusfoorumilla on näköjään taitettu peistä siitä, onko Wrongin nuudeleissa (ja jos niin, missä niistä) munaa. Meille kaksi eri tarjoilijaa vannoo, ettei munaa ole, joten päätämme, ettei auta kuin uskoa. Tilaamme jostain syystä saman annoksen, Lime-korianterin perusnuudeleilla - jotka kyllä tuntuvat suussa jotenkin munaisilta. Tämä on ensimmäinen kerta uusveganismini aikana kun epäilen minulle syötettävän eläintä salaa.

Oikein tai ei, en nosta meteliä. Onhan minulle (kahteen otteeseen!) vakuutettu kaiken olevan hyvin.

Annos on joka tapauksessa pieni pettymys. Lime-korianterilta odottaisi limen ja / tai korianterin makuja, mutta kumpikin maistuu lautasella perin kitsaasti. Voisiko settiin kuulua edes lime-viipale, josta lautaselleen voisi puristella lisää raikkautta?

Annos on kuitenkin ihan hyvän kokoinen ja täyttävä. Mutta tosiaan, taas, ei näitä etnisiä mättöjä pitäisi maustaa suomalaisen arkimaun mukaan…

Suositellaanko vegaaneille: Pikalounaspohjalta ok vaihtoehto

Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki
Ma-pe 10-21, la 12-21, su 13-19

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti