sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Piccolo Pizza, 29.4.

MANU: Pasilan aseman yläkerran pizzaravintoloista se vanhempi taitaa elää lähinnä pizzaviipaleita myymällä. Yllättävän monesti täällä on tullut poikettua, lähinnä sijainnin vuoksi ja ihan kohtuullisten falafelien perässä. Joka ikisellä kerralla ruokakokemuksesta on jäänyt päällimmäiseksi mieleen tyly palvelu äärettömän kalseassa miljöössä.
Huhtikuun viimeinen torstai on sikäli erityinen, että olen viemässä 5-vuotiasta poikaani hänen ensimmäiseen jääkiekko-otteluunsa. Matkalla päivähoidosta Hjallis-Areenalle en keksi parempaakaan tai ainakaan paremmin reitille osuvaa ruokapaikkaa kuin Piccolo.
Tiskillä kohtaan dilemman. Otsohan ei mikään vegaani ole, vaikka meidän kotonamme maitoa lukuun ottamatta vain kasvista saakin. Nyt hän vaatii tonnikalapizzaa. Tilaan huokaisten ja mietin koko loppuaterian, olenko
1) hyvä isä
2) liian huono isä
3) huono vai ihan paska vegaani.

Itselleni tilaan pitafalafelin. Palvelu on tylyä, mutta vegaanihömpötykseni kyllä ymmärretään puolesta sanasta ja falapullat pöytään tuonut kaveri taitaa sanoa ”ole hyvä”. Pullat ovat edelleen maukkaampia ja kuohkeampia kuin Stadin kebabin ja Chillin ketjuravintoloissa, ja annos muutenkin erittäin ok. Poikkean varmasti toistekin, jos en muuta keksi.

Myöhemmin Suami voittaa kiakossa Venäjän ja Otso on hurjan onnellinen.

Suositellaanko vegaaneille: Juu kai, jos on kiire ja haluaa falafelin.
Ratapihantie 6, 00520 Helsinki (Pasilan asema)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti